ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Jak prodáváte svou nemovitost Vy?

samoobsluha_blog_prosinec.jpg

Otázku JAK prodat nemovitost si položí každý hned po rozhodnutí, že svou nemovitost prodat chce. Společnost se dělí na dva zhruba stejně velké tábory, kdy jedni chtějí prodat svou nemovitost samina vlastní pěst a druzí s tím nechtějí mít vůbec žádné starosti a svěří se do rukou realitní kanceláře. Pokud máte štěstí a najdete správného makléře, máte vyhráno a daň za Vaše pohodlí bude ca. pět procent z ceny nemovitosti, kterou makléři odevzdáte.

Ti, co se rozhodnou prodat nemovitost sami, přemýšlí, jak celý prodej uchopit, kde inzerovat, jaké informace zveřejnit, a hlavně: za jakou cenu nemovitost nabízet. Často se upnou na jeden známý či méně známý portál, nastaví nevhodně cenu, pořídí nevypovídající fotky a místo vážných zájemců o koupi musí denně vyřizovat nespočet otravných telefonátů, kdy se je makléři pokouší přemluvit k prodeji přes jejich realitní kancelář.

Zároveň je třeba se zamyslet nad úmysly inzertních portálů. Žádnému z nich nejde o to, abyste nemovitost prodali, motivace je úplně jiná. Potřebují vaše malé měsíční poplatky, ideálně nejen od vás, ale i od zájemců o vaši nemovitost.Tyto portály tu nejsouod toho, abyste byli spokojeni a svou nemovitost bez problémů prodali.

Naštěstí na trhu existuje nová revoluční služba, která všechny výhody prodeje na vlastní pěst sdružuje v jeden celek. Jedná se o Realitní Samoobsluhu. Samoprodejci si svoji nemovitost vloží do systému sami, dostanou tu nejširší možnou marketingovou podporu ve smyslu zveřejnění inzerce na více než 50 realitních serverech, včetně těch nejsledovanějších. Realitní Samoobsluha jim na základě vložených dat nemovitost nacení a zároveň jim bude automaticky měsíčně zasílat statistiky sledovanosti. A to vše ZCELA ZDARMA. Majitel nemovitosti neplatí ani korunu!

Vypadá to skvěle, ale ještě to není vše. Realitní Samoobsluha Vás zároveň ochrání i před dotěrnými makléři, kteří na každou soukromou inzerci okamžitě reagují.

Nejlepší poměř ceny a výkonu je zaručen – prodáte svou nemovitost v klidu a navíc zcela ZDARMA.

Pavel Smíšek
autor článku

Prodejte vaši nemovitost s námi SAMI

Ušetříte, prodáte rychle a za výhodnou cenu.

JAK FUNGUJE
REALITNÍ-SAMOOBSLUHA?